Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ajoneuvo

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ajoneuvo tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ajoneuvo lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ajoneuvo".

Ajoneuvo lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ajoneuvo käyttöä lauseessa.


  1. Burton putosi bussin ikkunasta ulos, ja ajoneuvo kaatui hänen päälleen.


  2. Järjestelmässä käytettävä ajoneuvo sopii C-130 Hercules kuljetuskoneen rahtitilaan.


  3. Autoissa on punainen PPV-laatta, joka tarkoittaa, että ajoneuvo on julkisessa liikenteessä.


  4. Vuonna 1941 Flak 30 korvattiin Flak 38:lla, ajoneuvo panssaroitiin osittain ja nimettiin Sd.Kfz.10/5:ksi.


  5. Yleensä piikkimatolla tarkoitetaan erityisesti poliisin ja asevoimien käyttämää apuvälinettä, jolla pyritään pysäyttämään pakeneva ajoneuvo.


  6. Keltaisen opastinkuvan aikana pysäytysviiva tai pääopastin saadaan ohittaa vain, jos ajoneuvo on jo ehtinyt niin pitkälle, ettei sitä voida turvallisesti pysäyttää ennen niitä.


  7. Vielä itsenäisyyden ajan Suomessakin säädettiin vuonna 1919 annetussa asetuksessa, että edellä ajavan tuli väistyä vasemmalle, kun jäljessä tuleva ajoneuvo oli sitä ohittamassa.


  8. Kun metallinen ajoneuvo saapuu magneettikenttään eli silmukan päälle, liikennevalokojeessa oleva ilmaisinvahvistin havaitsee magneettikentän muutoksen, ja pyytää valon vaihtumista vihreäksi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ajon ajoneuvoa ››

Yleistä "ajoneuvo" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ajoneuvo ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ajoneuvo" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ajoneuvo" käytöstä.