Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita alemmat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle alemmat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään alemmat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "alemmat".

Alemmat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan alemmat käyttöä lauseessa.


 1. Lisäksi alemmat kulmahampaat ovat pienemmät.


 2. Tupet ovat ahtaita, kiiltäviä, alemmat väriltään mustia ja ylemmät vihreitä.


 3. Ruusukkeen ja kukkavarsien alemmat lehdet ovat ruodillisia, ylemmät ruodittomia.


 4. Niitä alemmat salvokset ovat lyhytnurkkaisia ja ne peittyvät nurkkalautojen alle.


 5. Päällysteestä on jäljellä ylin neljännes, sillä kivirosvot ovat vieneet alemmat kivet.


 6. Vasta kun alemmat jumalat eivät auta, voidaan joissain uskonnoissa turvautua itse ylijumalaan.


 7. Heidän takanaan istui muu ylimystö ja ylemmillä penkkiriveillä alemmat luokat arvojärjestyksessä.


 8. B-nuoria alemmat ikäluokat pelaavat kantaseuroissa Peräseinäjoen Toiveessa ja Seinäjoen Maila-Jusseissa.


 9. Vigiles-joukoissa palvelleet alemmat upseerit kuten immunes ja principales nousivat usein yksiköidensä riveistä.


 10. Stratosfäärin ja troposfäärin syntynyt rajapinta tropopaussi eristää alemmat ilmakehän kerrokset stratosfääristä.


 11. Salaisen poliisin urkkijoiden takia alemmat virkamiehet eivät uskaltaneet tehdä mitään pyytämättä ohjeita ylempää.


 12. High Court of Appeal) ja korkein oikeus, joiden lisäksi jokaisella hallintoalueella on omat alemmat tuomioistuimet.


 13. Hän läpäisi keisarillisen virkatutkinnon alemmat asteet, mutta epäonnistui kolme kertaa ylemmän jinshi-asteen kokeessa.


 14. Erityisesti alemmat upseerit ja aliupseerit kärsivät pahoja tappioita, eikä menetyksiä pystytty korvaamaan sodan aikana.


 15. Vuodet 1991 ja 1992 pelattiin sentään kolmanneksi korkeinta sarjatasoa, mutta tämän jälkeen odottivat vielä alemmat sarjat.


 16. Veriseerumin normaalit viitearvot ovat 138–652 pmol/l ja tätä alemmat pitoisuudet kertovat todennäköisesti B12-puutoksesta.


 17. Kantorakettien alemmat loppuunpalaneet rakettivaiheet putoavat laukaisun jälkeen maahan mukanaan käyttämätöntä polttoainetta.


 18. Myös alemmat sosiaaliluokat järjestivät juhliaan, jolloin herkuteltiin pitopöytien äärellä esimerkiksi sadonkorjuun kunniaksi.


 19. Homofoniassa puolestaan kaikki äänet kulkevat samassa rytmissä siten, että alemmat äänet tukevat cantusta harmonisilla intervalleilla.


 20. Varren keskivaiheilla olevat suuremmat lehdet ovat ruusukkeena, alemmat pienet lehdet ovat kierteisesti ruusukkeen alla tai puuttuvat kokonaan.


 21. Kaupunki on myös suhteellisen lähellä monia korkean teknologian alan keskuksia samalla, kun sen maan hinta ja asumiskustannukset ovat esimerkiksi New Yorkia huomattavasti alemmat.


 22. Tämä johti väistämättä yhteiskunnallisiin muutoksiin, jossa aiemmin valtaa pitäneiden aristokraattisten sukujen merkitys väheni, ja alemmat luokat alkoivat vaatia yhtäläisiä oikeuksia ja osuutta vallasta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ alemmasta alemmilla ››

Yleistä "alemmat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle alemmat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "alemmat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "alemmat" käytöstä.