Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita alistumisesta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle alistumisesta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään alistumisesta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "alistumisesta".

Alistumisesta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan alistumisesta käyttöä lauseessa.


  1. Hännällä piiskaaminen ja huiskuttelu voi tarkoittaa mitä vain alistumisesta valta-asemaan.


  2. Amissit pitävät tärkeinä Jeesuksen sanomaa vihollisensa rakastamisesta ja Jumalalle alistumisesta.


  3. Satyagrahassa väkivalta neutraloidaan luopumalla väkivallan tai väkivaltaisen järjestelmän tukemisesta ja siihen alistumisesta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkohäntägnuu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Amissit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ alistumisen alistumista ››

Yleistä "alistumisesta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle alistumisesta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "alistumisesta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "alistumisesta" käytöstä.