Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita alkeisvaraus

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle alkeisvaraus tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään alkeisvaraus lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "alkeisvaraus".

Alkeisvaraus lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan alkeisvaraus käyttöä lauseessa.


  1. Näin ollen magneettinen alkeisvaraus olisi SI-järjestelmän yksikköinä 4,136 · 10 Wb.


  2. Koska sähköinen alkeisvaraus (1,602 · 10 C) tunnetaan, voitiin laskea myös hypoteettisen magneettisen alkeisvarauksen suuruus.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ alkeistapaus alkeisvarsikko ››

Yleistä "alkeisvaraus" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle alkeisvaraus ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "alkeisvaraus" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "alkeisvaraus" käytöstä.