Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita astutaan

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle astutaan tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään astutaan lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "astutaan".

Astutaan lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan astutaan käyttöä lauseessa.


  1. Ulos astutaan oikea jalka edellä.


  2. Pienelle listalle astutaan usein kengän sisäsyrjällä.


  3. Tämän jälkeen astutaan takaisin telineelle merkitsemään mitat.


  4. Jalkaotteille astutaan aina vain osalla kenkää, ei koko kengällä.


  5. Muinaisegyptiläisten itsensä käyttämä nimike on käännettynä ”Loitsu [tai teksti] jonka avulla astutaan esiin päivään”.


  6. Teline asetetaan mallin viereen ja astutaan muutama askel taaksepäin merkitylle kohdalle, jossa mittasuhteita vertaillaan.


  7. Kitkalle astutaan kun varsinaista jalkaotetta ei ole, jolloin päkiä painetaan pintaa vasten kitkapinta-alan maksimoimiseksi.


  8. Parinkymmenen sentin hyllylle astutaan usein päkiällä tai kengän kärjellä ja nojataan seinää kohti, jolloin käsille tulee vähemmän painoa ja tasapaino on parempi.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Islamilainen_käymäläkulttuuri, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kalliokiipeily, https://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_H._Cecil_Studios, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuolleiden_kirja

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ astunutta astutettiin ››

Yleistä "astutaan" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle astutaan ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "astutaan" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "astutaan" käytöstä.