Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita demovaiheessa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle demovaiheessa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään demovaiheessa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "demovaiheessa".

Demovaiheessa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan demovaiheessa käyttöä lauseessa.


  1. Heidän lisäkseen yhtyeessä ehtivät demovaiheessa soittaa ainakin Sakari Kukko, Pekka Nylund, Luumu Kaikkonen ja Jukka Syrenius.


  2. Aiemmin Woolfson oli laulanut kappaleet demovaiheessa, mutta lopullisiin versioihin Parsons oli korvannut hänen lauluraitansa valitsemillaan vierailijoilla.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jim_Pembroke_Band, https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Turn_of_a_Friendly_Card

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ demot demoversio ››

Yleistä "demovaiheessa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle demovaiheessa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "demovaiheessa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "demovaiheessa" käytöstä.