Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita dugongeita

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle dugongeita tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään dugongeita lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "dugongeita".

Dugongeita lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan dugongeita käyttöä lauseessa.


  1. Merinisäkkäistä alueella tavataan dugongeita ja delfiineitä.


  2. Suurista nisäkkäistä maassa tavataan tiikereitä, leopardeja, aasiannorsuja, kauluskarhuja, sambarhirviä, muurahaiskäpyjä, gibboneita, tapiireita, delfiineitä, dugongeita ja monia muita.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Qatar, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thaimaa

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ duettona dugongi ››

Yleistä "dugongeita" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle dugongeita ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "dugongeita" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "dugongeita" käytöstä.