Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita edistyessä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle edistyessä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään edistyessä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "edistyessä".

Edistyessä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan edistyessä käyttöä lauseessa.


  1. Kansainvälisen yhteistyön edistyessä on onnistuttu muun muassa kieltämään metsästys puuleopardin tärkeimmillä asuinalueilla.


  2. Raamattu oli tuolloin jo alkanut menettää arvovaltaansa, ja tieteen edistyessä sen kertomusten paikkansapitävyys kyseenalaistettiin.


  3. Elementtirakentamisen edistyessä nauhaikkunoista luovuttiin ja elementit pelkistettiin levyiksi, joiden keskellä on standardimitoitettu ikkunanreikä.


  4. Geenitutkimusten edistyessä sabinon ja dominanttivalkoisuuden ero onkin hämärtynyt, sillä osa dominanttivalkoisuustekijöistä aiheuttaa sabinon tavoin heterotsygoottina verrattain tavanomaisia valkoisia sukkia ja läsejä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Puuleopardi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mesopotamialainen_vaikutus_Raamatussa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kontula, https://fi.wikipedia.org/wiki/Valkoinen_(hevosväri)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ edisty edistyi ››

Yleistä "edistyessä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle edistyessä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "edistyessä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "edistyessä" käytöstä.