Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita edustusjoukkueena

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle edustusjoukkueena tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään edustusjoukkueena lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "edustusjoukkueena".

Edustusjoukkueena lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan edustusjoukkueena käyttöä lauseessa.


  1. Yhdistymisen jälkeen uutena edustusjoukkueena jatkoi Vitosessa pelannut seuran entinen kakkosjoukkue, joka putosi kaudeksi 2009 Kutoseen.


  2. Seurojen edustusjoukkueiden yhdistymisen jälkeen Sepsin miesten edustusjoukkueena kaudella 2008 toimi Vaasan piirin Vitosessa pelannut seuran entinen kakkosjoukkue.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ edustusjoukkueen edustusjoukkueessa ››

Yleistä "edustusjoukkueena" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle edustusjoukkueena ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "edustusjoukkueena" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "edustusjoukkueena" käytöstä.