Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ekspressionistit

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ekspressionistit tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ekspressionistit lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ekspressionistit".

Ekspressionistit lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ekspressionistit käyttöä lauseessa.


  1. Vuosisadan lopulla nousivat ekspressionistit, eturivissä Amedeo Modigliani.


  2. Fauvistit ja saksalaiset ekspressionistit löysivät Van Goghin ennen ensimmäistä maailmansotaa, ja hänestä tuli modernin taiteen suunnannäyttäjä.


  3. Muitakin nimiä on useasti mainittu tulenkantajien yhteydessä, kuten Onni Halla ja Antero Kajanto sekä ekspressionistit Arvi Kivimaa ja Mika Waltari.


  4. Sanomalehti Kalevalle 1933 antamassaan haastattelussa hän valittaa, että Pariisissa ”sataluvun taitteen ekspressionistit ovat uusinta ja hekin jo klassikoita sekä ylen heikosti edustettuina”.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Italian_taide, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vincent_van_Gogh, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tulenkantajat, https://fi.wikipedia.org/wiki/Vilho_Lampi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ekspressionististen ekstaasin ››

Yleistä "ekspressionistit" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ekspressionistit ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ekspressionistit" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ekspressionistit" käytöstä.