Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ekstaasin

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ekstaasin tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ekstaasin lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ekstaasin".

Ekstaasin lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ekstaasin käyttöä lauseessa.


  1. Kehitin kaksi teknistä esinettä (robotit) jotka kokevat ekstaasin.


  2. Työtä pidetään Sallisen toisena suurena kansanelämän ja ekstaasin kuvauksena samana vuonna valmistuneen uskonnollista hurmosta kuvaavan Hihhulit-maalauksen ohella.


  3. Vaikka Surinamen huumerikollisuus on keskittynyt pääasiassa muualla Etelä-Amerikassa tuotettujen huumeiden kauttakulkuun Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, myös kotimainen ekstaasin ja kokaiinin kulutus on kasvussa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Technical_Ecstasy, https://fi.wikipedia.org/wiki/Jytkyt, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suriname

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ekspressionistit ekstradiegeettinen ››

Yleistä "ekstaasin" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ekstaasin ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ekstaasin" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ekstaasin" käytöstä.