Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ekstradiegeettinen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ekstradiegeettinen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ekstradiegeettinen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ekstradiegeettinen".

Ekstradiegeettinen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ekstradiegeettinen käyttöä lauseessa.


  1. Korkein taso, jolla kerronta voi tapahtua, on ekstradiegeettinen.


  2. Tällöin ekstradiegeettinen kertoja on samalla homodiegeettinen kertoja.


  3. Joskus ekstradiegeettinen kertoja puhuttelee konkretisoitua yleisöään, esimerkiksi toteamalla: ”rakas lukija”, ”pyydän anteeksi”.


  4. Esimerkiksi ekstradiegeettinen kertoja voi olla itse mukana omassa tarinassaan minä-muotoisena kertojana monologisessa kertomuksessa.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kertoja

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ekstaasin ekstramateriaalia ››

Yleistä "ekstradiegeettinen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ekstradiegeettinen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ekstradiegeettinen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ekstradiegeettinen" käytöstä.