Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita epäselvästä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle epäselvästä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään epäselvästä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "epäselvästä".

Epäselvästä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan epäselvästä käyttöä lauseessa.


  1. Samalla Quorthonin laulutyyli muuttui epäselvästä rääkymisestä astetta puhtaammaksi lauluksi, vaikka hän jatkoi ajoittain myös matalan murinan käyttöä.


  2. Vaikka hallinto on vähitellen vapauttanut taloutta, pienyritykset kärsivät edelleen epäselvästä lakijärjestelmästä ja valtionyritysten yksityistämisiä myös vastustetaan.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ epäselvästi epäselvät ››

Yleistä "epäselvästä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle epäselvästä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "epäselvästä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "epäselvästä" käytöstä.