Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita epätoivon

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle epätoivon tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään epätoivon lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "epätoivon". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan epätoivon eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat epätoivonsa. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan epätoivon taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Epätoivon lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan epätoivon käyttöä lauseessa.


  1. Sidney olikin epätoivon partaalla kuvausten loppuvaiheessa, kun veitsimurhakohtausta kuvattiin.


  2. Toistuvia teemoja Jannika B:n Toinen nainen -albumilla ovat ero, pettäminen ja epätoivon tunteet.


  3. Tämä kahden kolmasosan asetukseksi kutsuttu uudistus sai maltilliset poliitikot epätoivon valtaan.


  4. Yhtyeet kuten Mötley Crüe, Ratt ja Twisted Sister veivät "yleisen raivon, seksuaalisen luopumisen, päihteiden käytön, väkivallan ja epätoivon teemat miljoonien levynostajien koteihin".


  5. Afganistanin levottomimmilla alueilla vallinnut sotaherrojen mielivaltainen hallinto tekaistuine veroineen ja tietulleineen sekä jatkuvat väkivallanteot ja ryöstöt saivat maan väestön epätoivon tilaan.

Epätoivonsa lauseessa

Epätoivonsa on muunnos sanasta epätoivon, alta löydät esimerkkilauseita sanalle epätoivonsa.


  1. Siinä Beethoven purkaa epätoivonsa ja kertoo, kuinka hänen ailahteleva käytöksensä on ymmärretty väärin pelkäksi pahanhenkisyydeksi, mutta todellisuudessa se johtui vain kuuroutumisen aiheuttamasta ahdistuksesta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ epätoivoisesti epätoivoon ››

Yleistä "epätoivon" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle epätoivon ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "epätoivon" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "epätoivon" käytöstä.