Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita etelänapa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle etelänapa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään etelänapa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "etelänapa". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan etelänapa eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat etelänaparetkikunnan ja etelänaparetkikunta. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan etelänapa taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Etelänapa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan etelänapa käyttöä lauseessa.


  1. Otsoniohentuma on melko symmetrinen ja sen keskuksena on etelänapa.


  2. Sen pohjois- ja etelänapa osoittavat suoraan sivulle, eli se ikään kuin kierii kyljellään pitkin rataansa.


  3. Sekä planeetan pohjois- että etelänapa viettävät 42 vuotta täydessä pimeydessä, ja toiset 42 vuotta jatkuvassa auringonvalossa, jolloin Aurinko paistaa lähestulkoon suoraan taivaalta.

Etelänaparetkikunnan lauseessa

Etelänaparetkikunnan on muunnos sanasta etelänapa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle etelänaparetkikunnan.


  1. Amundsenin reitin haastavuus oli kuitenkin tuntematon, kun Scott seuraisi Shackletonin vuoden 1908 etelänaparetkikunnan reittiä.

Etelänaparetkikunta lauseessa

Etelänaparetkikunta on muunnos sanasta etelänapa, alta löydät esimerkkilauseita sanalle etelänaparetkikunta.


  1. Ensimmäisen kerran vuoret ylitti Discoveryn etelänaparetkikunta vuosina 1901–1904.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ etelän etelänavalla ››

Yleistä "etelänapa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle etelänapa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "etelänapa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "etelänapa" käytöstä.