Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita formaateissa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle formaateissa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään formaateissa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "formaateissa".

Formaateissa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan formaateissa käyttöä lauseessa.


  1. Albumi julkaistiin kahden CD-levyn ja kahden vinyylilevyn formaateissa sekä digitaalisesti ladattavana versiona.


  2. Koska Capitolilla oli oikeus julkaista elokuvan materiaalia myös muissa formaateissa, se julkaisi levyltä myös kolme singleä.


  3. Albumia on myyty eri formaateissa: Parlophone ja Nettwerk julkaisivat sen CD:nä vuonna 2000, ja vuonna 2001 yhdysvaltalainen levy-yhtiö Capitol Records julkaisi sen C-kasettina.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ form formaatilla ››

Yleistä "formaateissa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle formaateissa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "formaateissa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "formaateissa" käytöstä.