Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita formaatilla

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle formaatilla tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään formaatilla lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "formaatilla".

Formaatilla lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan formaatilla käyttöä lauseessa.


  1. Albumi julkaistiin kolmella eri formaatilla: LP:nä, MC:nä ja CD:nä.


  2. Tarantino kuvasi elokuvan harvinaisella erikoisleveällä Ultra Panavision 70 formaatilla.


  3. Albumi oli vähän aikaa myös singlelistan sijalla 22, sillä tuohon aikaan Britanniassa levyn formaatilla ei ollut listan suhteen merkitystä.


  4. Albumi julkaistiin kolmella eri formaatilla: vinyyli- ja CD-levynä sekä C-kasettina, ja sen julkaisivat Yhdysvalloissa Epic Records ja Euroopassa EMI.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ formaateissa formaatin ››

Yleistä "formaatilla" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle formaatilla ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "formaatilla" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "formaatilla" käytöstä.