Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita gauchojen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle gauchojen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään gauchojen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "gauchojen".

Gauchojen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan gauchojen käyttöä lauseessa.


  1. Kaupunkien ulkopuolella kirjallinen perinne on siirtynyt tarinankertojien ja gauchojen eeppisten laulujen mukana sukupolvelta toiselle.


  2. Tangon lisäksi Argentiinassa elävät monet muut gauchojen kansantanssit ja perinteiset musiikinlajit, joita kutsutaan yleisnimellä folklore.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ gato gavdosensis ››

Yleistä "gauchojen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle gauchojen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "gauchojen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "gauchojen" käytöstä.