Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita haitilaisista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle haitilaisista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään haitilaisista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "haitilaisista".

Haitilaisista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan haitilaisista käyttöä lauseessa.


  1. CIA:n arvion mukaan puolet haitilaisista harjoittaa myös voodoota.


  2. Vuoden 2012 tilastojen mukaan noin 59 prosenttia haitilaisista eli köyhyysrajan alapuolella ja yli 24 prosenttia äärimmäisessä köyhyydessä.


  3. Suurin osa haitilaisista myös asuu taloissa, joita ei omista kukaan, minkä vuoksi taloja ei kannata rakentaa niin järistyskestäviksi kuin omistettuja taloja rakennettaisiin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Haiti

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ haitilaiset haitilaista ››

Yleistä "haitilaisista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle haitilaisista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "haitilaisista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "haitilaisista" käytöstä.