Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita harmonikanvalmistajat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle harmonikanvalmistajat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään harmonikanvalmistajat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "harmonikanvalmistajat".

Harmonikanvalmistajat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan harmonikanvalmistajat käyttöä lauseessa.


  1. Soittimen kehitys jatkui edelleen Vjatkassa, jossa harmonikanvalmistajat lisäsivät äänialaa molemmille käsille.


  2. Kiinalaiset ja muut Itä-Aasian harmonikanvalmistajat tulivat tunnetuksi 1900-luvun loppupuolella halvoista opiskelijoille suunnatuista harmonikkamalleistaan.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ harmonikantuotannon harmonikanvalmistajia ››

Yleistä "harmonikanvalmistajat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle harmonikanvalmistajat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "harmonikanvalmistajat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "harmonikanvalmistajat" käytöstä.