Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita haussi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle haussi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään haussi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "haussi".

Haussi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan haussi käyttöä lauseessa.


  1. Taloudenpidon eroavaisuudet toivat kieleen sellaisia sanoja kuin haussi ’talo’ (engl.


  2. Suomen murteiden sanakirjassa on parisenkymmentä amerikansuomalaisperäistä sanaa, kuten haussi ’talo’, huntata ’metsästää’ ja tulsut ’työkalut’.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Amerikansuomi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ haussa hauste ››

Yleistä "haussi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle haussi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "haussi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "haussi" käytöstä.