Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hienot

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hienot tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hienot lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hienot".

Hienot lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hienot käyttöä lauseessa.


 1. Mutta lavasteet olivat tosi hienot.


 2. Niiden sisältämät hienot hauta-antimet toivat hankkeelle julkisuutta.


 3. Hän pelasi seuran kakkosjoukkueessa 21 ottelua tehden niissä hienot 13 maalia.


 4. Toisen jaksonsa aikana Alcántara teki 130 pääsarjaottelussa hienot 145 osumaa.


 5. Hindulaisuuden paratiiseissa soi kaunis musiikki ja tuoksuvat hienot hajusteet.


 6. Samoin hänen ihonsa oli vaaleampi kuin heimoveljillään ja kasvonpiirteet hienot.


 7. Matkailijaa houkuttavat kansallispuistot gorilloineen sekä Kivujärven hienot rannat.


 8. Sora on hyvin vettäläpäisevä maalaji, koska sen hienot ainekset ovat huuhtoutuneet pois.


 9. Rannikon pohjoisosassa on savisia matalikkoja, kun taas etelässä on hienot hiekkarannat.


 10. Risteytykset suurensivat rodun kokoa ja loivat sille kauniin ulkomuodon ja hienot liikkeet.


 11. Klassiselle hovitanssille luonteenomaisia ovat hienot asut, elegantit liikkeet ja käsieleet (kbach).


 12. Rikoksilla hän rahoitti ylellistä elämäänsä, jossa tärkeää osaa näyttelivät hienot liituraitapuvut ja yökerhot.


 13. Saarilla käy vuosittain miljoonia turisteja, joita houkuttavat lauhkea ilmasto, hienot rannat ja kauniit metsät.


 14. Myös nahkavaatteet, koristellut viitat ja monet hienot länsirannikon heimojen tekemät käsityöt vaihtoivat omistajaa.


 15. Kallioalueen kasvillisuus on monipuolinen ja edustava, ja kallionlaelta on hienot maisemat ympäristöön ja merelle Airistolle.


 16. Adamsonin töille on tyypillistä suurenmoinen anatomian tuntemus, esteettinen kauneus ja viimeistellyt, hienot yksityiskohdat.


 17. Adamsonin töille on tyypillistä suurenmoinen anatomian tuntemus ja esteettinen kauneus ja viimeistellyt, hienot yksityiskohdat.


 18. Suomeen palattuaan jääkäreille järjestettiin hienot tanssiaiset ja päivälliset, joilla Puroma muistaa saaneen oikeata riisipuuroa.


 19. Turnajaiset olivat kilpailijoille usein kalliita, sillä he joutuivat hankkimaan omat varusteensa, hienot vaatteet ja maksamaan joskus osanottomaksun.


 20. Mustique, Palm Island ja Union Island ovat rikkaiden suosimia lomasaaria, joilla on hienot rannat ja hyvät mahdollisuudet purjehdukseen ja sukeltamiseen.


 21. Muita turistien suosimia kohteita ovat kansallinen kirjasto ja naisten käsityökeskus, jotka molemmat sijaitsevat Funafutilla, sekä Nanumean kirkontorni, josta on hienot näköalat.


 22. Kaudella 2013–2014 hän teki A-nuorissa 40 runkosarjaottelussa ikäisekseen hienot tehot 26+11=37, joilla 15-vuotias Laine oli Tapparan paras maalintekijä ja kolmanneksi paras pistemies.


 23. Viimeksi mainittuja ovat jäätikköjokisyntyiset sora ja hiekka, joita on etenkin harjumuodostumissa, sekä eri syvyiseen veteen kerrostuneet savi ja muut hienot lajitteet, kuten hieta ja hiesu.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Powerslave, https://fi.wikipedia.org/wiki/Valsgärden_kalmisto, https://fi.wikipedia.org/wiki/Francis_Chibuike, https://fi.wikipedia.org/wiki/Paulino_Alcántara, https://fi.wikipedia.org/wiki/Paratiisi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Hullu_Hevonen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruanda, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sora, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuwait, https://fi.wikipedia.org/wiki/Connemaraponi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kambodžalainen_kulttuuri, https://fi.wikipedia.org/wiki/Malcolm_X, https://fi.wikipedia.org/wiki/Bahama, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tasankointiaanit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Uutiskuvanvuori, https://fi.wikipedia.org/wiki/Amandus_Adamson, https://fi.wikipedia.org/wiki/Albert_Puroma, https://fi.wikipedia.org/wiki/Turnajaiset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Saint_Vincent_ja_Grenadiinit, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuvalu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Patrik_Laine, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_maantiede

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hienosyistä hienotunteisesti ››

Yleistä "hienot" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hienot ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hienot" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hienot" käytöstä.