Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hiilihangolla

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hiilihangolla tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hiilihangolla lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hiilihangolla".

Hiilihangolla lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hiilihangolla käyttöä lauseessa.


  1. Clay otti mukaansa karhunraudat ja turkin ja meni Listonin pihalle, mutta hiilihangolla aseistautunut Liston käski hänen poistua.


  2. Clay otti mukaansa karhunraudat ja turkin ja meni Listonin pihalle, jolloin hiilihangolla aseistautunut Liston käski hänen poistua.


  3. Clay otti mukaansa karhunraudat ja turkin ja meni Listonin pihalle, jolloin hiilihangolla aseistautunut Liston käski häntä poistumaan.


  4. Popper kertoi omaelämäkerrassaan, että kesken kiihkeän keskustelun Wittgenstein käski hiilihangolla uhaten Popperia antamaan yhdenkin esimerkin moraalisesta säännöstä.


  5. Bart yrittää iskeä Lisaa hiilihangolla, mutta osuukin Homeriin, joka vihaisena vetää hangon irti rinnastaan ja yrittää sen avulla heittää lapsiaan palavalla halolla, mutta osuukin isoisään.


Lähde: https://fi.wikipedia.org//wiki/Muhammad_Ali, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonny_Liston, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonny_Listonin_ja_Muhammad_Alin_väliset_nyrkkeilyottelut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ludwig_Wittgensteinin_elämäkerta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Simpsonit_(15._tuotantokausi)

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hiiliesiintymä hiilihydraateista ››

Yleistä "hiilihangolla" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hiilihangolla ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hiilihangolla" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hiilihangolla" käytöstä.