Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hiljaiselon

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hiljaiselon tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hiljaiselon lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hiljaiselon".

Hiljaiselon lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hiljaiselon käyttöä lauseessa.


  1. Puolueneuvoston kokouksessa 2004 Järvenpäässä Saarakkala kertoi, että ”vuosien hiljaiselon jälkeen Perussuomalaiset Nuoret ovat taas saaneet toimintansa käyntiin”.


  2. Kirkkokyläelämän kahden luonteen ja ajanjaksojen vaihtelun kontrasti oli valtaisa vallitsevan autiuden ja hiljaiselon katkaisivat lyhyet ja intensiiviset purskaukset kaupunkimaista elämää.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Perussuomalaiset_Nuoret, https://fi.wikipedia.org/wiki/Gammelstadin_kirkkokylä

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hiljaiseloa hiljaiseloon ››

Yleistä "hiljaiselon" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hiljaiselon ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hiljaiselon" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hiljaiselon" käytöstä.