Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hillitsivät

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hillitsivät tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hillitsivät lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hillitsivät".

Hillitsivät lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hillitsivät käyttöä lauseessa.


  1. Suunnitelmia laadittiin, mutta asiaa selvittäneen komitean suorittamat kannattavuuslaskelmat hillitsivät hanketta.


  2. Hänen komentamansa joukot hillitsivät alueella esiintyneitä ruokamellakoita ja taltuttivat satamatyöläisten lakon Plymouthissa keväällä 1801.


  3. Laskevan syntyvyyden lisäksi Japanin yhteiskuntaa muuttivat nopea kaupungistuminen ja elintason nousu, jotka hillitsivät väestönkasvua yhteiskunnan toimien lisäksi.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hillitsi hillitty ››

Yleistä "hillitsivät" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hillitsivät ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hillitsivät" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hillitsivät" käytöstä.