Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hiukkasfysiikassa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hiukkasfysiikassa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hiukkasfysiikassa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hiukkasfysiikassa".

Hiukkasfysiikassa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hiukkasfysiikassa käyttöä lauseessa.


  1. Ydinfysiikassa, kuten hiukkasfysiikassa, ydintä tutkitaan hiukkaskiihdyttimien avulla.


  2. Toisaalta hyvin kookkaita ja voimakkaita magneetteja tarvitaan esimerkiksi hiukkasfysiikassa hiukkaskiihdyttimissä ja lääketieteessä magneettikuvauksissa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hiukkasfysiikan hiukkasfysiikka ››

Yleistä "hiukkasfysiikassa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hiukkasfysiikassa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hiukkasfysiikassa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hiukkasfysiikassa" käytöstä.