Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hylättyyn

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hylättyyn tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hylättyyn lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hylättyyn".

Hylättyyn lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hylättyyn käyttöä lauseessa.


  1. Japanilaiset saapuivat hylättyyn Dalnyyn 30.


  2. The Eye), joka on teljetty hylättyyn ja taialla muurattuun vasararitarien katedraaliin.


  3. Spartalaiset hakeutuivat suojaan erääseen hylättyyn satamaan, jonne ateenalaiset saartoivat heidät.


  4. Yleisin talvipesätyyppi on hylättyyn muurahaiskekoon tehty kolo, jonka suuaukko on peitetty sammalilla.


  5. Niinpä lavarakennelma siirrettiin Altamontiin samalla, kun tuhansia katsojia oli jo matkalla viime hetkellä hylättyyn Sears Pointiin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Nanshanin_taistelu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Thief:_The_Dark_Project, https://fi.wikipedia.org/wiki/Peloponnesolaissota, https://fi.wikipedia.org/wiki/Karhu, https://fi.wikipedia.org/wiki/Altamont_Speedway_Free_Festival

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hylättynä hylättyä ››

Yleistä "hylättyyn" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hylättyyn ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hylättyyn" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hylättyyn" käytöstä.