Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hyökkäyspäässä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hyökkäyspäässä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hyökkäyspäässä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hyökkäyspäässä".

Hyökkäyspäässä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hyökkäyspäässä käyttöä lauseessa.


  1. Hän ei ole kuitenkaan kovin luova hyökkäyspäässä.


  2. Hän oli nopea ja fyysinen pelaaja, joka pystyi pelaamaan sekä puolustus- että hyökkäyspäässä.


  3. Rajamäen mukaan hän loistaa omassa päässä pelinlukutaidoillaan ja hyökkäyspäässä kiekollisilla avuillaan.


  4. Kaudella 2010–2011 Kopeckýn vastuu hyökkäyspäässä kasvoi ja hän teki 81 runkosarjaottelussa uransa ennätyspisteet 15+27=42.


  5. Anderssonin mukaan Koho ei ollut kuitenkaan kovin vahva kaksinkamppailuissa, eikä hänen suurimmat avunsa olleet hyökkäyspäässä.


  6. Ongelmia oli erityisesti hyökkäyspäässä, ja juhannuksesta alkaneen kolmen kuukauden jakson aikana se voitti 16 ottelusta vain yhden.


  7. Kaudella 2014–2015 Harper teki pelasi Wolvesin hyökkäyspäässä hyvin sijoittuen koko liigan maalipörssissä kolmannelle sijalle 32 tekemällään maalilla.


  8. SaPKon päävalmentaja Niko Erosen mukaan Nagy on tunnollinen kahden suunnan pelaaja, jolla on myös valtavasti potentiaalia tehdä tulosta hyökkäyspäässä.


  9. Arposen mukaan Tolvanen tekee myös varsinkin hyökkäyspäässä lähes poikkeuksetta oikeita päätöksiä ja on näppärä mailankäsittelijä, mutta hän mainitsee Tolvasen kehittämiskohteeksi luistelun.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jan_Sandström_(jääkiekkoilija), https://fi.wikipedia.org/wiki/Mark_Messier, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tarmo_Reunanen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tomáš_Kopecký, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ville_Koho, https://fi.wikipedia.org/wiki/Turun_Palloseura_(jalkapallo), https://fi.wikipedia.org/wiki/Shane_Harper, https://fi.wikipedia.org/wiki/Krisztián_Nagy, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eeli_Tolvanen

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hyökkäyspään hyökkäysryhmityksessä ››

Yleistä "hyökkäyspäässä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hyökkäyspäässä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hyökkäyspäässä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hyökkäyspäässä" käytöstä.