Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita hyväksyttyjä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle hyväksyttyjä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään hyväksyttyjä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "hyväksyttyjä".

Hyväksyttyjä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan hyväksyttyjä käyttöä lauseessa.


  1. Nämä kolme kirjoitusta asettivat kyseenalaisiksi useita kirkossa hyväksyttyjä näkemyksiä.


  2. Kaikki mesopotamialaisen mytologian ja Raamatun paralleelit eivät ole yleisesti hyväksyttyjä.


  3. Rodulle on paljon hyväksyttyjä värejä, joista yleisimmät ovat ruskea ja kimo erivärisin merkein.


  4. Saarella toimii kreikkalaisia kouluja, joihin kaikki Kreikassa asuvat ovat hyväksyttyjä opiskelemaan.


  5. Juuri tämän takia Koraanille myös kehittyi useita hyväksyttyjä lukutapoja, joissa tekstin merkitys vaihteli.


  6. Kansantasavallan aikaan 1980-luvulla kirjallisuus keskittyi käsittelemään virallisesti hyväksyttyjä teemoja, sotaa ja sosialismia.


  7. Aristoteles suoritti ruumiinavauksia ja leikkauksia eläimillä — ihmisten ruumiinavaukset eivät kuitenkaan olleet tuolloin sosiaalisesti hyväksyttyjä.


  8. Rodulle hyväksyttyjä värejä ovat ruskea, ruskea valkoisin tai kimon värisin merkein, tumma tai vaalea päistärikkö, kimo, ruskea-valkoinen tai satunnaisesti kellertäviä merkkejä.


  9. PSA:n ulkopuolisista hevosista jalostukseen voidaan käyttää omien jalostusjärjestöjensä jalostukseen hyväksyttyjä rautiaita, voikkoja ja cremelloja englannintäysiverisiä ja arabianhevosia.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Uskonpuhdistus, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mesopotamialainen_vaikutus_Raamatussa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Pitkäkarvainen_saksanseisoja, https://fi.wikipedia.org//wiki/Kreeta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Koraani, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kambodža, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aristoteleen_biologia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Palomino

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ hyväksytty hyväksyttäisi ››

Yleistä "hyväksyttyjä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle hyväksyttyjä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "hyväksyttyjä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "hyväksyttyjä" käytöstä.