Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita illallisella

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle illallisella tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään illallisella lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "illallisella".

Illallisella lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan illallisella käyttöä lauseessa.


  1. Bruce Ismay oli illallisella telakka Harland and Wolffin pääjohtajan William Pirrien kanssa.


  2. Yksi protestiaiheista oli tutkija Connerotten erottaminen siitä syystä, että hän oli ollut illallisella uhrien perheiden kanssa.


  3. Vain päivää ennen kuolemaansa Vainio oli ystävystynyt jääkiekkovalmentaja Juhani Tammisen kanssa ja ollut illallisella tämän perheen kanssa 28.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/RMS_Titanic, https://fi.wikipedia.org/wiki/Sabine_Dardenne, https://fi.wikipedia.org/wiki/Juha_Vainio

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ illallinen illalliselle ››

Yleistä "illallisella" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle illallisella ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "illallisella" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "illallisella" käytöstä.