Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ilmenneitä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ilmenneitä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ilmenneitä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ilmenneitä".

Ilmenneitä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ilmenneitä käyttöä lauseessa.


  1. Sillassa ilmenneitä betonivaurioita korjattiin 1930-luvun lopussa.


  2. Hän joutui kuitenkin korjaamaan ilmenneitä puutteita julkaisun jälkeen.


  3. Kaikkia ruumiinavauksessa ilmenneitä seikkoja ei julkistettu tutkinnallisista syistä.


  4. Myöhempi tutkimus on kuitenkin yleensä pystynyt paikkaamaan Riemannin päätteilyissä ilmenneitä aukkoja.


  5. Muita yksittäistapauksina ilmenneitä sairauksia ovat epilepsia ja erilaiset ihmisillekin tutut sairaudet kuten sydänviat, maksa- ja munuaissairaudet sekä syövät.


  6. Roon toteutti vielä joitain uudistuksia korjatakseen tämän sodan aikana armeijassa ilmenneitä heikkouksia, minkä jälkeen Preussi löi myös Ranskan vuosien 1870–1871 sodassa.


  7. Suuren harppauksen lopullisena päätepisteenä on mainittu tammikuussa 1962 pidetty suuri puoluekaaderien kokous, jossa presidentti Liu Shaoqi ruoti ilmenneitä vastoinkäymisiä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Savukosken_silta, https://fi.wikipedia.org/wiki/Charles_Darwin, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kyllikki_Saaren_murha, https://fi.wikipedia.org/wiki/Bernhard_Riemann, https://fi.wikipedia.org/wiki/Novascotiannoutaja, https://fi.wikipedia.org/wiki/Albrecht_von_Roon, https://fi.wikipedia.org/wiki/Suuri_harppaus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ilmenneistä ilmennetään ››

Yleistä "ilmenneitä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ilmenneitä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ilmenneitä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ilmenneitä" käytöstä.