Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita ilmoituksella

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle ilmoituksella tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään ilmoituksella lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "ilmoituksella".

Ilmoituksella lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan ilmoituksella käyttöä lauseessa.


  1. Yhtiö asetettiin Helsingin raastuvanoikeuden ilmoituksella konkurssiin 18.


  2. Loput kaksi konetta ohjeistettiin rakentamaan lentokuntoisiksi vasta erillisellä ilmoituksella.


  3. Erota voi myös vapaamuotoisella kirjallisella ilmoituksella tai henkilökohtaisesti kirkkoherranvirastossa tai DVV:n toimipaikassa.


  4. Kun se ei hänen mielestään esiintynyt tarpeeksi usein, hän liittyi lyhyeksi ajaksi musiikilehden ilmoituksella laulajaa etsineeseen Sour Milk Seahin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/VL_Sääski, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kirkosta_eroaminen_Suomessa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Freddie_Mercury

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ ilmoitukseen ilmoituksen ››

Yleistä "ilmoituksella" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle ilmoituksella ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "ilmoituksella" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "ilmoituksella" käytöstä.