Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jääaikansa

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jääaikansa tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jääaikansa lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jääaikansa".

Jääaikansa lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jääaikansa käyttöä lauseessa.


  1. Ensimmäiset jääaikansa SM-liigassa Piironen sai 18.


  2. Hän sai ensimmäiset jääaikansa seuraavassa ottelussaan 24.


  3. Hän sai ensimmäiset jääaikansa SM-liigassa seuraavassa ottelussa 1.


  4. Ensimmäiset jääaikansa SM-liigassa hän sai seuraavassa ottelussa 16.


  5. Kaut sai ensimmäiset jääaikansa Extraligassa seuraavassa ottelussa 4.


  6. Hän sai ensimmäiset jääaikansa Elitserienissä seuraavassa ottelussaan 25.


  7. Ensimmäiset jääaikansa SM-liigassa Kangasniemi sai seuraavassa ottelussaan 17.


  8. Nousiainen sai ensimmäiset jääaikansa KalPan miesten joukkueessa Sveitsin Davosissa pelatun Spengler Cupin toisessa ottelussa 28.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Lauri_Piironen, https://fi.wikipedia.org/wiki/Edwin_Hedberg, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kimi_Kuusela, https://fi.wikipedia.org/wiki/Julius_Reini, https://fi.wikipedia.org/wiki/Martin_Kaut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ludvig_Rensfeldt, https://fi.wikipedia.org/wiki/Okko_Kangasniemi, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kim_Nousiainen

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jääaikaa jääden ››

Yleistä "jääaikansa" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jääaikansa ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jääaikansa" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jääaikansa" käytöstä.