Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jalustimen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jalustimen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jalustimen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jalustimen".

Jalustimen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jalustimen käyttöä lauseessa.


  1. Hän löysi salamanterimaisesta Pholiderpeton-fossiilista perhosenmuotoisen jalustimen, mutta sillä ei todennäköisesti ollut tärykalvoa.


  2. Kuuloluuketju vahvistaa äänen värähtelyä välikorvassa, koska tärykalvon koko on suhteessa moninkertainen verrattuna jalustimen litteään osaan, joka kiinnittyy eteiskäytävään.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Clack, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kuuloluut

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jalustassa jalustin ››

Yleistä "jalustimen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jalustimen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jalustimen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jalustimen" käytöstä.