Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jänisrutto

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jänisrutto tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jänisrutto lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jänisrutto".

Jänisrutto lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jänisrutto käyttöä lauseessa.


  1. Merkittävä uhka ovatkin sairaudet, joista etenkin jänisrutto tarttuu kanadanmajavaan hyvin herkästi.


  2. Kettusyyhyä aiheuttava syyhypunkki ei viihdy harmaaketussa, mutta rabies, penikkatauti ja jänisrutto tarttuvat siihen.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kanadanmajava, https://fi.wikipedia.org/wiki/Harmaakettu

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jänislaji jänisten ››

Yleistä "jänisrutto" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jänisrutto ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jänisrutto" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jänisrutto" käytöstä.