Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jatkuvasta

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jatkuvasta tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jatkuvasta lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jatkuvasta".

Jatkuvasta lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jatkuvasta käyttöä lauseessa.


 1. Puhdilla hän vastaa viestinnästä ja palvelun jatkuvasta kehittämisestä.


 2. Muun kommunistilehdistön tavoin Savon Kansa kärsi jatkuvasta viranomaisten vainosta.


 3. Arkeologiset todisteet kertovat jatkuvasta asutuksesta ainakin 20 000 vuoden ajalta.


 4. Hän alkoi kärsiä unettomuudesta, ruokahaluttomuudesta, jatkuvasta janosta ja rauhasturvotuksesta.


 5. Marleyn terveyden jatkuvasta heikentymisestä huolimatta konsertit saattoivat kestää kolmekin tuntia.


 6. Palattuaan kotitilalleen Vaskelaan Paraske kärsi jatkuvasta taloudellisesta ahdingosta ja sairasteli.


 7. Ottelut muistetaan Alin suuresta itseluottamuksesta sekä hänen jatkuvasta vastustajan härnäämisestään.


 8. Vuonna 2003 Euroopan unioni syytti Kuuban hallitusta jatkuvasta vakavista ihmisoikeuksien loukkaamisesta.


 9. Nykyään monet mieltävät Frazierin hitaaksi nyrkkeilijäksi, mikä saattaa johtua jatkuvasta vertailusta Aliin.


 10. Lisäksi tiedot konehuoneiden vesitilanteesta ja kuulohavainnot jatkuvasta, raapivasta äänestä eivät tue ajatusta kylkivaurioista.


 11. Aivot ovat riippuvaisia jatkuvasta verenkierrosta, sillä aivot käyttävät energianlähteenään glukoosia, jota ne eivät kykene varastoimaan itse.


 12. Hän oli lyhyen ajan naimisissa laulaja Jimmy Johnsonin kanssa, mutta avioliitto kärsi Hardinin jatkuvasta matkustelusta aiheutuvista ongelmista.


 13. Babylonialainen Talmud on historiallisesti tärkeä kuvaus vanhimmasta jatkuvasta juutalaisesta yhteisöstä ja merkittävä uskonnonhistorian tutkimuskohde.


 14. Näin magneettivahvistin tuottaa jatkuvasta ohjaussignaalista kyllästyvälle kuristimelle ominaisen pulssinleveysmodulaation avulla vahvistetun signaalin kuormaan.


 15. He kohtaavat paljon painetta, joka syntyy jatkuvasta kamppailusta vahvaa keskushallintoa ajavien pormestarien ja itsenäisyyteen pyrkivien paikallisjohtajien välillä.


 16. Samana vuonna São Tomén jatkuvasta epävakaudesta ja ongelmista johtuen São Tomé ja Príncipen siirtomaan pääkaupunki muutettiin São Tomén kaupungista Príncipen Santo Antónioon.


 17. Samana vuonna Taunon isoveli Gösta Brännäs oli joutunut nyrkkeilijän urallaan alamäkeen: hän alkoi otteluissa saamiensa iskujen seurauksena kärsiä jatkuvasta päänsärystä ja masentui.


 18. Presidentin antaman lausunnon mukaan Anthony-kolikot tulisivat symboloimaan yhdysvaltalaisten naisten saavuttamaa oikeutta äänestää sekä muistuttaisivat jatkuvasta taistelusta kohti tasa-arvoa.


 19. Tapahtuman jatkuvasta kehityksestä ja tunnettuuden kasvattamisesta vastaa Kainuun Rastiviikko ry, joka myös valvoo erilaisten tapahtumaa koskevien sopimusten noudattamista Suomen Suunnistusliiton kanssa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jatkuvassa jatkuvasti ››

Yleistä "jatkuvasta" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jatkuvasta ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jatkuvasta" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jatkuvasta" käytöstä.