Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jatkuvat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jatkuvat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jatkuvat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jatkuvat".

Jatkuvat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jatkuvat käyttöä lauseessa.


 1. Kaivaukset jatkuvat edelleen.


 2. Kaivaukset ja tutkimukset jatkuvat yhä.


 3. Loppuunmyydyt esitykset jatkuvat kolme kautta.


 4. Pohjoisessa on yksittäisiä huippuja, jotka jatkuvat Alaskaan asti.


 5. Matkallaan Barney huomaa, että laitosta piinaavat jatkuvat laiteviat.


 6. Murphyn uraa varjostivat jatkuvat ongelmat valmentajien ja muiden pelaajien kanssa.


 7. Työt jatkuvat lepohetken jälkeen, ja tyypillisen työpäivän pituus on seitsemän tuntia.


 8. Joshin mukaan kyseessä saattoi olla masennus, jota perheen jatkuvat taloushuolet pahensivat.


 9. Vesireitit jatkuvat myös Saksaan ja Ranskaan Reiniä pitkin ja Belgiaan ja Ranskaan Mausea pitkin.


 10. Montcalmin ja de Vaudreuilin jatkuvat kiistat estivät ranskalaisia löytämästä yhteistä strategiaa.


 11. Pelin jatkuvat päivitykset tekevät siitä hänen mukaan ”yhden parhaista verkkomoninpeleistä ikinä”.


 12. Hänen aikanaan maassa vallitsi taas rauhan aika, mutta valtakuntaa olivat heikentäneet jatkuvat sodat.


 13. Sen elinympäristöä uhkaavat jatkuvat metsänhakkuut ja vuorelle rakennettu observatorio ja leirintäalue.


 14. Pitkäaikainen Metallica-tuottaja Flemming Rasmussen vahvisti Burtonin jatkuvat pyrkimykset luovuuteen:.


 15. Näiden päivien aikana jatkuvat vesi- tai raesateet olivat tehneet oleskelusta epämiellyttävän kokemuksen.


 16. Pohjavesialueet jatkuvat usean kilometrin eri nimisinä valtatie 8 myötäillen aina Maskun keskustaan asti.


 17. Myöhemmin käy ilmi, että mato syö vangitsemansa velhot, joiden kärsimykset jatkuvat vielä sen mahassakin.


 18. Osa asukkaista on palannut 1990-luvun lopulla, mutta jatkuvat purkaukset eivät ole kannustaneet paluuseen.


 19. Zaran tilanne kertoo, että vainot jatkuvat yhä mutta uusien aikojen tullen ovat vain saaneet uuden muodon.


 20. Talvisin etelässä voi olla −20 °C, kun taas pohjoisemmassa pitkään jatkuvat −40 °C pakkaset eivät ole harvinaisia.


 21. Toisaalta jatkuvat tv-esiintymiset, haastattelut ja uuvuttava kiertue tuntuivat hänestä äärimmäisen epämiellyttäviltä.


 22. Maan keskiosa on tasankoa, joka tunnetaan nimellä llanos; tasangot jatkuvat Kolumbian rajalta Orinocojoen suistoon idässä.


 23. Tämän jälkeen juhlat jatkuvat, ja tällä kertaa runonlaulaja esittää rakkausaiheisen jumalista ja jumalattarista kertovan laulun.


 24. Alueet liitetään yhteen usein nimillä Tethysin tai Tiibetin Himalaja ja Trans-Himalaja, ja ne jatkuvat Tiibetissä pitkälle pohjoiseen.


 25. Kartlin kuningas Simon I ei onnistunut vapauttamaan kaupunkia ja sitä koettelivat persialaisten jatkuvat hyökkäykset 1600-luvun alussa.


 26. Mielipiteet kuitenkin muuttuivat pian, kun Illyriassa jatkuvat ongelmat ja Eumeneen salamurhayritys Delfoissa yhdistettiin Perseukseen.


 27. Myöhemmin Lovecraft-tutkijoiden ja Cthulhu-taruston ihailijoiden välille syntyi kuitenkin erimielisyyksiä, jotka jatkuvat osin edelleen.


 28. Uraaninetsinnät Enon ympäristössä kuitenkin jatkuvat kun Kauppa- ja teollisuusministeriö myönsi vuonna 2006 Arevalle valtauksia alueelta.


 29. Saarten lounaispuolella on useita matalikkoja, mutta koillispuolella Färsaarten merialueet jatkuvat Norjanmeressä 3 000 metrin syvyyteen.


 30. Leveimmillään se on Fonsecanlahdella 32 kilometriä leveä, mutta esimerkiksi La Libertadin lähellä vuorten rinteet jatkuvat aina rantaan asti.


 31. Peruskorjauksen kanssa samanaikaisesti aloitettiin kartanon alueella arkeologiset kaivaukset, jotka jatkuvat aina uusien korjaustöiden yhteydessä.


 32. Vaihtuvat hallitsijat, jotka ovat usein suosineet omia heimoveljiään, ja jatkuvat etniset levottomuudet johtavat ajoittain verisiin yhteenottoihin.


 33. Tästä huolimatta japanilaiset kokivat taistelussa huomattavia tappioita, eikä taistelun jälkeistä tilannetta helpottaneet jatkuvat muonitusongelmat.


 34. Post-lymellä tarkoitetaan oireistoa, jotka jatkuvat hoidosta ja rengasihottuman paranamisesta huolimatta ja jotka kestävät vähintään kuusi kuukautta.


 35. Rooman senaatin kannalta tilanne oli äärimmäisen huono, sillä jatkuvat vastoinkäymiset masensivat joukkoja ja koettelivat liittolaisten uskollisuutta.


 36. Samaan aikaan hänen kiinnostuksena tutkimustyöhön alkoi laantua, sillä häntä eivät varsinaisesti motivoineet jatkuvat patenttiriidat, paperityöt eivätkä arkiset rutiinit.


 37. Manipurin paikallisten hallitsijoiden valtakausille olivat tyypillisiä jatkuvat etniset jännitteet ja perimmyyskiistat, sekä Burman hallitsijoiden aiheuttama ulkoinen uhka.


 38. Hollannin Itä-Intian kauppakomppanialla oli 1700-luvun loppupuoliskolla yhä enemmän taloudellisia huolia, joita eivät aiheuttaneet pelkästään jatkuvat sodat jaavalaisia vastaan.


 39. Afganistanin levottomimmilla alueilla vallinnut sotaherrojen mielivaltainen hallinto tekaistuine veroineen ja tietulleineen sekä jatkuvat väkivallanteot ja ryöstöt saivat maan väestön epätoivon tilaan.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jatkuvasti jatkuvia ››

Yleistä "jatkuvat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jatkuvat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jatkuvat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jatkuvat" käytöstä.