Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita jättämää

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle jättämää tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään jättämää lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "jättämää".

Jättämää lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan jättämää käyttöä lauseessa.


  1. Se korvaa näillä saarilla muualla elävän kaktussirkun jättämää aukkoa.


  2. Kemistit ja kemian historioitsijat ovat täyttäneet ammattifilosofien jättämää aukkoa.


  3. Vuosikymmenen lopulla nuoremmat kirjoittajat yrittivät paikata aiempien avustajien jättämää aukkoa.


  4. Hän ei kuitenkaan onnistunut ensimmäisessä ottelussa täyttämään Stenin jättämää aukkoa ja hänelle tuli yhdeksän pallonmenetystä.


  5. Markku Sadelehdon mukaan ”pieni ja arka Henry Kuttner” oli ”epätodennäköinen henkilö täyttämään Howardin itsemurhan jättämää aukkoa”.


  6. Heikki Olavinpojan Jaakko Heikinpojalle jättämää tilaa alettiin kutsua Vanhaksitaloksi, vuoden 1797 rippikirjasta lähtien Isoksitaloksi.


  7. Monet kirjailijat, Kuttner heidän joukossaan, pyrkivät paikkaamaan Howardin jättämää aukkoa ja ryhtyivät kirjoittamaan miekka ja magia -novelleja.


  8. Hän sanoi kohdanneensa paikalla itsesuggestiota ja massahysteriaa ja piti epäilyttävänä, ettei yhtään selvää leijonan jättämää haaskaa tai ulostetta ollut löytynyt.


  9. Suuri osa oli sitä mieltä, ettei Ile Kallio onnistunut täysin korvaamaan Albert Järvisen jättämää aukkoa Hurriganesin kitaristina, ja myös itse albumin katsottiin olevan Roadrunneriin verrattuna ”lähinnä ikävystyttävä”.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Isokaktussirkku, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kemian_filosofia, https://fi.wikipedia.org/wiki/Weird_Tales, https://fi.wikipedia.org/wiki/Aura_Basket, https://fi.wikipedia.org/wiki/Elak, https://fi.wikipedia.org/wiki/Koskue, https://fi.wikipedia.org/wiki/Henry_Kuttner, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ruokolahden_leijona, https://fi.wikipedia.org/wiki/Crazy_Days

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ jättämättä jättämään ››

Yleistä "jättämää" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle jättämää ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "jättämää" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "jättämää" käytöstä.