Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita joutsenet

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle joutsenet tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään joutsenet lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "joutsenet".

Joutsenet lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan joutsenet käyttöä lauseessa.


 1. Islannin joutsenet muuttavat Britteinsaarille.


 2. Huomattavaa on, että joutsenet ja petolinnut puuttuvat.


 3. Leinon Lapin kesässä joutsenet ovat toivon ja uusien vaikutteiden symbolina:.


 4. Keväällä joutsenet alkavat palata jo maaliskuussa, ja päämuutto on huhtikuussa.


 5. Myös kaakkurit, lapintiirat tai kuikat voivat ajaa joutsenet pois pesimäjärveltään.


 6. Koiras karkottaa vieraat joutsenet väkivaltaisesti, ja sen on havaittu jopa tappaneen tunkeilijan.


 7. Monet muuttolinnut, kuten joutsenet, hanhet ja sorsat pysähtyvät muuttomatkoillaan saaren rannikolla.


 8. Hyvin usein joutsenet pesivät niin pienellä lammella, ettei siitä löydy riittävästi ravintoa kasvavalle perheelle.


 9. Otto Mannisen runoissa Joutsenet ja Joutsenlaulua esitellään puhtautta ja kirkkautta symboloivat joutsenet, jotka pakenevat syksyn tuloa.


 10. Lisäksi kesällä tundralle tulevat pesimään hanhet, joutsenet ja sorsat sekä monet pikkulinnut, joita houkuttelevat valtavat hyttys- ja mäkäräparvet.


 11. Laulujoutsenen liha oli aiemmin Lapissa tärkeää ravintoa etenkin keväällä, kun joutsenet palasivat muutolta rasvaisina ja hyväkuntoisina ja ihmiset olivat nälkiintyneitä talven jälkeen.


 12. Se saattoi saalistaa mitä tahansa Uuden-Seelannin suurempia lintulajeja, joita olivat esimerkiksi uudenseelanninkyyhky, sorsat, joutsenet, hanhet (eteläsaarella esimerkiksi Cnemiornis) ja rantakanat.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ joutsenesta joutsenia ››

Yleistä "joutsenet" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle joutsenet ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "joutsenet" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "joutsenet" käytöstä.