Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita juurineen

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle juurineen tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään juurineen lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "juurineen".

Juurineen lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan juurineen käyttöä lauseessa.


  1. Hiuksen juurta ravitsevat hiussuonet, ja sitä ympäröi valkoinen kupu, joka lähtee hiuksen mukana, jos se vedetään irti juurineen.


  2. Peurat ja rämekaniini (Sylvilagus aquaticus) usein vahingoittavat, mutta harvoin tappavat taimia; sen sijaan nutria (Myocastor coypus) voi tappaa suuria määriä siementaimia vetämällä ne juurineen ylös maasta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Hiukset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Floridansuosypressi

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ juurimusiikista juurinystyröiden ››

Yleistä "juurineen" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle juurineen ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "juurineen" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "juurineen" käytöstä.