Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kaloista

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kaloista tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kaloista lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kaloista".

Kaloista lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kaloista käyttöä lauseessa.


 1. Pintaveden kaloista tärkeimpiä ovat silli ja villakuore.


 2. Valtaosa alueen vesillä kalastetuista kaloista kuljetetaan Tahitille.


 3. Ravinto koostuu tursaista, ankeriaista ja pohjassa liikkuvista kaloista.


 4. Suurin osa kaloista on peräisin jo lakkautetusta Djurgårdenin akvaariosta.


 5. Nämä kannat ovat todennäköisesti kehittyneet akvaarioista vapaaksi päästetyistä kaloista.


 6. Tropiikkilintujen ravinto koostuu pääasiassa kaloista, ja ne syövät myös kalmareita ja äyriäisiä.


 7. Eugenie kiinnostui kaloista jo lapsena käydessään akvaariossa, joka oli hänen äitinsä työpaikan lähellä.


 8. Ravinto koostuu pääasiassa pienistä kaloista, joita kirjokalastaja pyydystää vedestä syöksysukelluksilla.


 9. Parveen muodostuu selkeä nokkimisjärjestys: yleensä johtajana on kaloista suurin, joka syö ja parittelee ensimmäisenä.


 10. Veistoksissa voi yhdistyä piirteitä ihmisistä, linnuista, kaloista ja muista aiheista, ja ne esittävät yleensä jumaluuksia tai henkiä.


 11. Mikään näistä kaloista ei oikeastaan ole sisävesikala, vaan ne ovat merikaloja, jotka ovat vain sopeutuneet makean veden olosuhteisiin.


 12. Atlantinfregattilinnun ravintoa ovat kaloista erityisesti liitokala (Exocoetus volitans) sekä Cypsilurus- ja Hirundichthyes-suvun kalat.


 13. Koekalastuksessa Fukushiman prefektuurissa cesiumin raja 100 Bq/kg ylittyi 58 prosentissa kaloista keväällä 2011, mutta enää 0,2 prosentissa kaloista kesällä 2014.


 14. Kuivan kauden aikana mustapakun ravinto koostuu joen pohjan orgaanisesta aineksesta ja mätänevistä kasveista, eläinplanktonista, pienistä kaloista, nilviäisistä ja hyönteisten toukista.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Islanti, https://fi.wikipedia.org/wiki/Rangiroa, https://fi.wikipedia.org/wiki/Galapagosinmerimetso, https://fi.wikipedia.org/wiki/Baltic_Sea_Science_Center, https://fi.wikipedia.org/wiki/Mustapaku, https://fi.wikipedia.org/wiki/Tropiikkilinnut, https://fi.wikipedia.org/wiki/Eugenie_Clark, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kirjokalastaja, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiekkokalat, https://fi.wikipedia.org/wiki/Salomonsaaret, https://fi.wikipedia.org/wiki/Atlantinfregattilintu, https://fi.wikipedia.org//wiki/Fukushiman_ydinvoimalaonnettomuus

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kaloissa kaloja ››

Yleistä "kaloista" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kaloista ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kaloista" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kaloista" käytöstä.