Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kansallismielisissä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kansallismielisissä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kansallismielisissä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kansallismielisissä".

Kansallismielisissä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kansallismielisissä käyttöä lauseessa.


  1. Tämä nostatti vihaa Egyptin kansallismielisissä piireissä.


  2. Aitosuomalaiset toimivat 1920- ja 1930-luvulla perustamissaan kerhoissa ja liitossa sekä muissa kansallismielisissä järjestöissä sekä julkaisivat Aitosuomalainen-lehteä.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kansallismielisestä kansallismielisiä ››

Yleistä "kansallismielisissä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kansallismielisissä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kansallismielisissä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kansallismielisissä" käytöstä.