Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kansanedustajiksi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kansanedustajiksi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kansanedustajiksi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kansanedustajiksi".

Kansanedustajiksi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kansanedustajiksi käyttöä lauseessa.


  1. Huhtala valittiin kokoomuksen uusiksi kansanedustajiksi.


  2. Vaikka äänioikeus oli kaikilla miehillä, kansanedustajiksi valikoitui lähes pelkästään varakkaita.


  3. Yhdistyksen toiminnassa olivat alkuvaiheessa mukana muun muassa sittemmin kansanedustajiksi valitut Ville Vähämäki, Maria Lohela, Tiina Elovaara ja Olli Immonen.


  4. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Suomen Sisun jäsenistä valittiin perussuomalaisten ehdokkaina kansanedustajiksi Juho Eerola, Jussi Halla-aho, James Hirvisaari (vuodesta 2013 muutos 2011) ja Olli Immonen.


  5. Vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Suomen Sisun jäsenistä valittiin perussuomalaisten ehdokkaina kansanedustajiksi Jussi Halla-aho Helsingistä sekä Juho Eerola Kotkasta, James Hirvisaari Asikkalasta ja Olli Immonen Oulusta.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kansanedustajien kansanedustajille ››

Yleistä "kansanedustajiksi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kansanedustajiksi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kansanedustajiksi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kansanedustajiksi" käytöstä.