Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kansanhuoltoministeriölle

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kansanhuoltoministeriölle tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kansanhuoltoministeriölle lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kansanhuoltoministeriölle".

Kansanhuoltoministeriölle lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kansanhuoltoministeriölle käyttöä lauseessa.


  1. Virtanen teki kesällä 1940 esityksen kansanhuoltoministeriölle lisäravinnon valmistamiseksi puusta.


  2. Hän teki useita ehdotuksia kansanhuoltoministeriölle ravinnon parantamiseksi ja puhui joulukuussa 1941 jopa presidentti Risto Rytille.


  3. Virtanen esitti kansanhuoltoministeriölle ehdotuksia ravinnon laadun ja vitamiinien saamiseksi, sillä tutkimuksen mukaan korttiannoksista saatava ravintomäärä oli riittämätön.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kansanelämää kansanjoukkoja ››

Yleistä "kansanhuoltoministeriölle" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kansanhuoltoministeriölle ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kansanhuoltoministeriölle" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kansanhuoltoministeriölle" käytöstä.