Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kauhutarinat

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kauhutarinat tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kauhutarinat lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kauhutarinat".

Kauhutarinat lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kauhutarinat käyttöä lauseessa.


  1. Sarjasta muistetaan parhaiten sen omituinen komiikka, kun taas kauhutarinat ovat jääneet vähemmälle huomiolle.


  2. Vaikka Lovecraftin kauhutarinat kuvasivat näennäisen yliluonnollisia tapahtumia, hän pyrki antamaan niille luonnontieteellisen selityksen.


  3. Arkham Housen julkaisemat neljä kokoelmaa sisältävät kaikki Lovercraftin kirjoittamat kauhutarinat korjattuina ja tarkistettuina versioina:.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kauhutarina kauhutarinoiden ››

Yleistä "kauhutarinat" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kauhutarinat ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kauhutarinat" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kauhutarinat" käytöstä.