Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kehittyneemmät

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kehittyneemmät tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kehittyneemmät lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kehittyneemmät".

Kehittyneemmät lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kehittyneemmät käyttöä lauseessa.


  1. Kambodža teollisuustuotanto oli vielä 1990-luvun puolivälissä hyvin pientä, mutta sen jälkeen monet kehittyneemmät valtiot ovat panostaneet maan vaateteollisuuteen.


  2. Yhdysvallat on jäämässä monella mittarilla Kiinasta jälkeen, mutta maa säilyttänee taloudellisen supervalta-asemansa, sillä sen rahoitussektori on kehittyneempi ja palvelualat ovat kehittyneemmät.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kehittymään kehittyneempi ››

Yleistä "kehittyneemmät" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kehittyneemmät ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kehittyneemmät" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kehittyneemmät" käytöstä.