Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita kehitysvaihe

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle kehitysvaihe tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään kehitysvaihe lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "kehitysvaihe". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan kehitysvaihe eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat kehitysvaiheen, kehitysvaiheena, kehitysvaiheet, kehitysvaiheilla ja kehitysvaiheissa. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan kehitysvaihe taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Kehitysvaihe lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan kehitysvaihe käyttöä lauseessa.


 1. Muinaiskreikka on indoeurooppalaiseen kielikuntaan kuuluvan kreikan kielen historiallinen kehitysvaihe.


 2. Kreikkalaisen kirjaimiston käyttöönotosta alkaa se kehitysvaihe, johon useimmiten viitataan termillä ”muinaiskreikka”.


 3. Kirjoitusmerkkien varhaisin kehitysvaihe ovat oraakkeliluukirjoitukset, jotka ovat peräisin Shang-dynastian ajalta noin 1100–1400-luvulta eaa.


 4. Tietty teknologinen kehitysvaihe on mahdollistanut vain tietyn kokoisen väestön, joka ennen maatalouden käyttöönottoa oli maailmanlaajuisesti vain muutama miljoona ihmistä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Muinaiskreikka, https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiinan_kirjoitusjärjestelmä, https://fi.wikipedia.org/wiki/Overshoot:_The_Ecological_Basis_of_Revolutionary_Change

Kehitysvaiheen lauseessa

Kehitysvaiheen on muunnos sanasta kehitysvaihe, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kehitysvaiheen.


 1. Pelin tuottaja Yoshiaki Hirabayashi kertoi kehitysvaiheen aikana, että ääninäyttelijöiden uusiminen oli luova päätös.


 2. Capcom on kehitysvaiheen alusta saakka korostanut, ettei uusioversio ole teräväpiirtopäivitys, sillä peli on ”rakennettu kokonaan uudelleen”.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Resident_Evil_2_(vuoden_2019_videopeli)

Kehitysvaiheena lauseessa

Kehitysvaiheena on muunnos sanasta kehitysvaihe, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kehitysvaiheena.


 1. Helsingin runkolinjat 550 ja 560 on toteutettu pikaraitiotietä edeltävänä kehitysvaiheena.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Bussimetro

Kehitysvaiheet lauseessa

Kehitysvaiheet on muunnos sanasta kehitysvaihe, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kehitysvaiheet.


 1. Oscar Montelius selvitti pronssikirveiden kehitysvaiheet Skandinavian pronssikaudella jo 1800-luvun puolella.


 2. Rembrandtin etsauksissa, grafiikassa ja piirroksissa on nähtävissä olevat tyylin kehitysvaiheet vastaavat maalausten tyylin kehitystä.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Laakakirves, https://fi.wikipedia.org/wiki/Rembrandt

Kehitysvaiheilla lauseessa

Kehitysvaiheilla on muunnos sanasta kehitysvaihe, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kehitysvaiheilla.


 1. Eskelinen arvostelee sitäkin, että kirjoja leimataan poliittisesti värittynein aikakausileimoin spekuloiden kapitalismin kehitysvaiheilla sen sijaan, että keskityttäisiin kirjallisuuden mahdollisuuksiin.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Markku_Eskelinen

Kehitysvaiheissa lauseessa

Kehitysvaiheissa on muunnos sanasta kehitysvaihe, alta löydät esimerkkilauseita sanalle kehitysvaiheissa.


 1. On kuitenkin mahdollista, että kyseessä on yksi ja sama maalari uransa eri kehitysvaiheissa.


 2. Se on ollut yhtenä taustatekijänä sekä ihmisen biologisessa kehityksessä että yhteiskuntien kehitysvaiheissa.


 3. Yhdellä palmuyksilöllä saattaa olla samanaikaisesti yli 45 vartta eri kehitysvaiheissa, mutta luonnonvaraisilla kasveilla on tavallisesti vain 4–8 suurempaa vartta.


Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Syleus-maalari, https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilmastonmuutoksen_historialliset_vaikutukset, https://fi.wikipedia.org/wiki/Paranassaipalmu

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ kehitystä kehitysvaiheessa ››

Yleistä "kehitysvaihe" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle kehitysvaihe ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "kehitysvaihe" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "kehitysvaihe" käytöstä.