Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita keräämistä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle keräämistä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään keräämistä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "keräämistä". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan keräämistä eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat keräämistään. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan keräämistä taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Keräämistä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan keräämistä käyttöä lauseessa.


 1. Katot on rakennettu erityisesti sadeveden keräämistä varten.


 2. Naaras rakentaa pesän koiraan keräämistä oksista ja pehmeistä kasvinosista.


 3. Rotten Tomatoesin keräämistä 186:ta arvostelusta vain 8% oli elokuvalle positiivisia.


 4. Kylmässä vedessä öljy haihtuu hitaasti, ja jää ja luodot haittaisivat öljyn keräämistä.


 5. Kun työläiset aistivat emon feromonit, ne jatkavat meden keräämistä ja pesän rakentamista.


 6. Parisataametrinen silta toteutettiin Japanissa paikallisten ihmisten keräämistä vaatteista.


 7. Lönn harrasti postimerkkien, perhosten ja linnunmunien keräämistä sekä eläinten täyttämistä.


 8. Kauhajoen tapauksen johdosta myös Onnettomuustutkintakeskus suositteli käsiaseiden pois keräämistä.


 9. Shimokōriyama jatkoi lintujen keräämistä vuosina 1915–1917 ja perusti Soulissa sijainneen LiWongin palatsin museon nahkakokoelman.


 10. Suurin osa Nicolayn keräämistä kirjoista edustaa 1700-luvun valistuskirjallisuutta, mutta mukana on teoksia aina 1400-luvulta lähtien.


 11. Worsaae oli myös ensimmäinen, joka piti arkeologian päätarkoituksena tiedon keräämistä ihmiskunnan historiasta ja kulttuurin kehityksestä.


 12. Franklinia hävisi luonnosta vuoteen 1803 mennessä ja kaikki maailmassa nykyisin kasvavat frankliniat ovat alkujaan William Bartramin keräämistä siemenistä.


 13. Keräilypakko (puhekielessä myös hamstraaminen) tarkoittaa pakonomaista tavaroiden keräämistä ja säilyttämistä sekä kykenemättömyyttä niiden poisheittämiseen.


 14. Vuonna 2013 yritys perustajineen maksoi yhteensä 260 miljoonaa euroa yhteisö- ja tuloveroja, mikä oli 0,6 prosenttia Suomen keräämistä verotuloista vuonna 2013.


 15. Kiinan Yunnanissa, Taiwanilla ja Vietnamissa on aloitettu useita suojeluhankkeita, joihin kuuluu siementen keräämistä, siemenpankkeja ja puiden kasvatusta tarhoissa.


 16. Mosambikin alusrakenne oli heikkoa ja portugalilaiset olivat rakentaneet sitä vain luonnonvarojen keräämistä varten ja helpottaakseen sotatoimia Frelimoa vastaan itsenäisyyssodassa.


 17. Lisäksi koulujen epäkohtiin puututtiin, köyhien teinien harjoittamaa teininkulkua säädeltiin ja huonosti palkattuja rehtoreita kiellettiin vaatimasta itselleen osaa teinien keräämistä almuista.

Keräämistään lauseessa

Keräämistään on muunnos sanasta keräämistä, alta löydät esimerkkilauseita sanalle keräämistään.


 1. Vaikeissa olosuhteissa keräämistään aineistoista hän työsti yhteensä 14 kielen kieliopit.


 2. Kun matkan edetessä ruokaa oli niukalti, Sacagawea valmisti keräämistään marjoista, pähkinöistä ja puunjuurista sekä kaikesta muusta syötäväksi kelpaavista aineksista ruokaa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ keräämisestä keräämiä ››

Yleistä "keräämistä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle keräämistä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "keräämistä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "keräämistä" käytöstä.