Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita keskityksiä

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle keskityksiä tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään keskityksiä lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "keskityksiä".

Keskityksiä lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan keskityksiä käyttöä lauseessa.


  1. Hän tuli aggressiivisesti vastaan, ohjasi puolustusta äänekkäästi ja katkoi keskityksiä kaukaakin.


  2. Điện Biên Phủta ympäröivät kukkulat oli jätetty vihollisen miehitettäväksi, eikä ranskalainen tiedustelu huomannut vihollisen joukkojen keskityksiä kukkuloille.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ keskityksestä keskitysleireille ››

Yleistä "keskityksiä" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle keskityksiä ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "keskityksiä" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "keskityksiä" käytöstä.