Esimerkkilauseita.fi

Esimerkkilauseita keskusrikospoliisi

Täältä löydät laajan valikoiman esimerkkilauseita sanalle keskusrikospoliisi tai toisin sanoen lauseita, joiden avulla voit oppia käyttämään keskusrikospoliisi lauseessa. Sanan käytön oppiminen lauseissa voi olla erittäin hyödyllistä, esimerkiksi silloin, kun on kyse sanan käytön oppimisesta lauseessa, missä kontekstissa sanaa voidaan käyttää sekä sanan todellisen merkityksen oppimisesta "keskusrikospoliisi". Lisäksi näytämme myös kuinka sanan keskusrikospoliisi eri taivutuksia voidaan käyttää, käännökset, joille meillä on myös esimerkkilauseita, ovat keskusrikospoliisia, keskusrikospoliisin ja keskusrikospoliisista. Jos napsautat sinua kiinnostavan sanan keskusrikospoliisi taivutuskohtaa, pääset kyseisen muodon esimerkkilauseiden luetteloon.

Keskusrikospoliisi lauseessa

Täältä löydät useita lauseita, jotka havainnollistavat sanan keskusrikospoliisi käyttöä lauseessa.


  1. Ensimmäisen kerran keskusrikospoliisi itse tiedotti tutkinnasta 14.


  2. Puhelinta kuunteli Yhdysvaltain keskusrikospoliisi ja keskustiedustelupalvelu.


  3. Reagan toimi myös liittovaltion keskusrikospoliisi FBI:n ilmiantajana ja paljasti Hollywoodissa toimineita kommunistien sympatisoijia.


  4. Iskua seuraavina päivinä Yhdysvaltain keskusrikospoliisi FBI suoritti 700 agentin voimin lukuisia kotietsintöjä ja käytti hyväkseen räjähdyspaikalta löytyneitä johtolankoja, kuten pakettiauton ja räjähteen palasia.

Keskusrikospoliisia lauseessa

Keskusrikospoliisia on muunnos sanasta keskusrikospoliisi, alta löydät esimerkkilauseita sanalle keskusrikospoliisia.


  1. Kansanedustaja Jari Vilén vaati viranomaisia poistamaan kuvat verkosta ja sisäasiainministeriö kehotti keskusrikospoliisia tutkimaan asiaa.

Keskusrikospoliisin lauseessa

Keskusrikospoliisin on muunnos sanasta keskusrikospoliisi, alta löydät esimerkkilauseita sanalle keskusrikospoliisin.


  1. Suomen keskusrikospoliisin laboratorio suoritti nostovaijerin tutkimisen.


  2. Asiaa arvioivat uusnatseja tutkinut dosentti sekä suojelupoliisin ja keskusrikospoliisin edustajat.


  3. Tunnistamistyössä Kauhajoella oli mukana kaksi oikeuslääkäriä ja keskusrikospoliisin tunnistusryhmä.

Keskusrikospoliisista lauseessa

Keskusrikospoliisista on muunnos sanasta keskusrikospoliisi, alta löydät esimerkkilauseita sanalle keskusrikospoliisista.


  1. Poliisin tutkintaa johti rikoskomisario Vesa Isokuortti keskusrikospoliisista.


  2. Jo onnettomuuspäivän iltapäivänä Saksasta lennätettiin Nairobiin 80 asiantuntijaa Lufthansalta, Saksan keskusrikospoliisista ja ilmailuvirastosta avustamaan tutkinnassa.

Edellinen ja seuraava sana tietokannassa

‹‹ keskusputkirunko keskussairaala ››

Yleistä "keskusrikospoliisi" esimerkkilauseista

Tällä verkkosivustolla esitetyt esimerkkilauseet sanalle keskusrikospoliisi ovat peräisin eri virallisista lähteistä. Esimerkiksi yksi lähteistämme on Wikipedian artikkeleita, jotka on luokiteltu vähintään hyviksi artikkeleiksi. Käytämme kuitenkin myös uutisia, kirjoja ja muita yleisiä tekstejä kerätäksemme esimerkkilauseita siitä, miten sanaa "keskusrikospoliisi" voidaan käyttää lauseessa. Jokaisen lauseen oikealta puolelta löydät linkin ulos osoittavan nuolen, joka lähettää sinut lauseen lähteeseen, josta pääset esittelemäsi esimerkkilauseen koko tekstiin ja asiayhteyteen. Tästä voi olla hyötyä, koska joitain sanoja voi joskus olla vaikea ymmärtää vain lauseella kontekstiin, kun taas koko artikkeli tai teksti voi auttaa sinua saamaan käsityksen sanan "keskusrikospoliisi" käytöstä.